Canviem Mollet lliura 2.000 euros a projectes d'entitats locals

El grup municipal fa públics els guanyadors de la segona edició del concurs per fomentar el voluntariat

Societat, Política

Canviem lliura 2.000 euros a projectes d'entitats locals
Canviem lliura 2.000 euros a projectes d'entitats locals

Canviem Mollet lliurava dimarts els premis del segon Concurs de Projectes per l'impuls de Mollet, un certamen que ajuda a finançar propostes d'entitats locals amb una aportació econòmica i que enguany ha lliurat 2.000 euros repartits entre quatre associacions de la ciutat.

"És una aportació modesta però és la nostra contribució a la feina voluntària d'aquestes entitats", deia la regidora Marina Escribano.

Enguany, dels set projectes presentats, els guanyadors han estat el Pla d'acció social contra el càncer, de l'Associació Espanyola contra el Càncer; la Batucada escolar, de l'AMPA Salvat Papasseit; el festival L'Arlequí, d'Escena Mollet, i la programació de la Colla Morada. Cadascun han rebut 500 euros.

El Codi Ètic de Canviem establia un topall en les percepcions econòmiques que rebien els regidors a dedicació exclusiva i és d'aquests diners sobrants d'on surten les donacions. En els quatre anys de mandat, s'han fet donacions per valor de 7.610, entre el concurs de projectes i aportacions a Creu Roja i Proactiva Open Arms.

Edicions locals