L'Escola de Música de Mollet proposa dos concerts homenatge

També durà a terme una jornada de portes obertes el dijous

Cultura

Jazz Band de Mollet
Jazz Band de Mollet

Mollet del Vallès

L'Escola Municipal de Música i Dansa ha preparat una entrada de maig d'allò més intensa. El centre ha organitzat diverses activitats per a aquest cap de setmana i una jornada de portes obertes el pròxim dijous.

Serà aquest divendres a les 22 h quan la Jazz Band de l'escola realitzi un concert en record a Charles Mingus. L'espectacle dirigit per J.M. Aparicio es celebrarà a la Sala Fiveller i l'entrada serà lliure.

Mingus va ser un contrabaixista nord-americà de jazz considerat com un dels més grans músics i compositors del gènere de tots els temps. Així mateix se'l considera un dels impulsors del free-jazz.

Música New Age

El dissabte serà el torn per un altre homenatge. En aquest cas es tracta de Jean Michel Jarre, un músic i compositor francès, reconegut a escala mundial en el camp de la música ambient i els sons New Age. Aquest espectacle serà a les 20 h a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música i Dansa i en el mateix hi intervindran l'Orquestra Artmusic, dirigida per Anouk Cuixart, i l'Ensamble Mollet sota la batuta de J.M. Aparicio. L'entrada com en el concert anterior, també és gratuïta.

Anem a Música!

Per segon any consecutiu l'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet organitza el projecte Anem a Música!, que té com a objectiu apropar la música a alumnes i familiars. El dijous que ve els estudiants de 1r de l'Escola Can Besora duran a terme un concert a les 18 h al centre, en el qual els docents explicaran les particularitats dels instruments.

Edicions locals