Els instituts molletans treballen la mediació per solucionar conflictes en l’àmbit educatiu

L'Aiguaviva ha acollit aquest divendres una jornada en què s'han posat en comú experiències dels diferents centres de la ciutat

Societat

Els instituts molletans treballen la mediació per solucionar conflictes en l’àmbit educatiu
Els instituts molletans treballen la mediació per solucionar conflictes en l’àmbit educatiu

L’Institut Aiguaviva de Mollet ha acollit aquest divendres la 8a Jornada de Mediació Escolar, on, de nou, s’ha pretès trobar fórmules d’intervenció i abordar els conflictes que sorgeixen en l’àmbit educatiu, així com posar en comú les experiències dels diferents instituts de la ciutat.

Un any més, la jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb els instituts de la ciutat (Mollet, Gallecs, Vicenç Plantada i  Aiguaviva), els centres concertats (escola Sant Gervasi i l’Agrupació Escolar Anselm Clavé), així com l’escola d’educació primària Joan Salvat Papasseit.

La trobada ha comptat amb la participació de l’alumnat que està en procés de formació en mediació escolar i l’alumnat que intervé en els conflictes en l’àmbit educatiu i juvenil.

Durant la jornada, que ha estat inaugurada pel regidor d’Educació Raúl Broto, la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme – Vallès Oriental, Lourdes Gil, ha destacat “la feina que en aquest àmbit s’està fent des de fa molts anys a Mollet gràcies al paper de l’administració local i a l’impuls que promou per implicar tots els instituts de la ciutat”.

La jornada ha comptat amb una ponència sobre els rumors a càrrec del síndic personer, Lluís Martínez Camps.

Posteriorment, els i les alumnes, han participat en un seguit de tallers per posar en comú les seves experiències sobre mediació escolar i presentar les conclusions de cada cas treballat.

Edicions locals