El PSC advoca per la 'primavera socialista'

Montmeló acollia dissabte la Festa de la Rosa del Vallès Oriental

Política

El PSC advoca per la "primavera socialista"
El PSC advoca per la "primavera socialista"

El PSC celebrava dissabte a la plaça de la Quintana de Montmeló la Festa de la Rosa del Vallès Oriental, un acte de precampanya de les eleccions europees i locals en què es va aprofitar per presentar gran part dels candidats socialistes a les alcaldies del Vallès Oriental.

En els seus discursos, tant l'eurodiputat Javi López com el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, van treure pit pels resultats a les eleccions generals. "El 28-A vam fer història amb els nostres vots fent que Espanya miri al futur, ara, el 26-M posem roses a les urnes perquè continuï la primavera socialista!", demanava el candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, qui assegurava que "està en joc el model d'Europa, amenaçat per l'extrema dreta". En aquest sentit, considerava que els socialistes tenen "una responsabilitat extraordinària davant l'amenaça d'un nacional populisme que vol destruir el projecte de prosperitat de la Unió Europea".

Per la seva banda, Iceta opinava que el triomf socialista és degut al fet que el PSC i el PSOE han representat "més que un projecte polític, l'esperança pel país" i defensava el programa socialista: "Progrés econòmic, més justícia social, millors serveis públics, més qualitat a l'espai urbà i convivència".

Per la seva part, la ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, convidada a l'acte, es comprometia a abordar al llarg d'aquesta legislatura el finançament local i dotar de noves capacitats als ajuntaments.

Edicions locals