Podem al Vallès posa l'accent en la importància de governar per 'canviar coses de veritat'

Un total de 14 candidatures de la comarca es van reunir a Canovelles en companyia de Noelia Bail, secretària general de Podem a Catalunya

Política

Foto de família de diferents candidatures de Podem al Vallès Oriental
Foto de família de diferents candidatures de Podem al Vallès Oriental

Canovelles

Algunes de les candidatures de Podem al Vallès Oriental van dur a terme una trobada de germanor el passat dissabte a Canovelles. En un acte obert que comptava amb la presència de la secretaria general de la formació lila a Catalunya, Noelia Bail, i el secretari de municipalisme de Podem, David Clarà, es van poder veure les primeres figures del partit dels diferents pobles de la comarca.

Es tractava d'una trobada en la qual coincidien tant candidatures unitàries de la formació lila amb els comuns, com candidatures de Podem que es presenten en solitari el 26-M.

Maria José Maqueda (En comú Podem Canovelles), Miguel Angel Segura (Podemos Granollers) Marga García (Podemos Caldes de Montbui), Enrique Fuentes (Cardedeu En Comú Podem), Esther Resina (número 2 de Lliçà d'Amunt En Comú Podem), Francisco Javier Cuenca (Podemos Lliçà de Vall), José Manuel Cruz (Podemos les Franqueses del Vallès), Manuel González (Podemos La Garriga), Montse García (Podemos la Llagosta), Jaume Durall (l'Ametlla en Comú Podem) Xavier Buzón (Podemos Mollet del Vallès), Cecilia Sobral (Podemos Montornés del Vallès) Ahmed Benamad (Podemos Sant Celoni) i Casandra García (Sumem Esquerres a Parets) van intervenir en un acte en el qual es van expressar les línies generals de les 14 candidatures.

En els diferents parlaments es va posar l'accent en què "aquesta vegada Podem/Podemos es presenta a molts municipis en solitari i per primera vegada a Catalunya tindrà papereta pròpia".

A més es va assenyalar la importància de "tenir representació als ajuntaments per poder canviar les coses".

"Malgrat que des de l'oposició es pot fer molta feina, és des del govern des d'on es poden canviar coses de veritat", es va afegir.

D'altra banda també es va fer una menció a "la importància de les polítiques socials i d'habitatge".

Edicions locals