Joan Tardà: 'Volem una Catalunya de tothom i per a tothom'

L'exdiputat al Congrés ha visitat aquest dimarts el mercat setmanal acompanyat del candidat d'Ara Mollet, Oriol López

Política

Joan Tardà: 'Volem una Catalunya de tothom i per a tothom'
Joan Tardà: 'Volem una Catalunya de tothom i per a tothom'

Mollet del Vallès

A dos dies de l'inici de la campanya electoral, Ara Mollet ERC MES ha portat al mercat molletà una de les cares més populars dels republicans, Joan Tardà, diputat al Congrés durant 15 anys, dels quals molts d'ells com a portaveu d'ERC a la cambra baixa espanyola.

Tardà ha fet una passejada pel mercat setmanal acompanyat del candidat d'Ara Mollet ERC MES, Oriol López, i altres membres de la candidatura republicana a Mollet. "En Joan és una persona estimadíssima i ho hem pogut comprovar amb tota la gent que l'ha volgut saludar i l'ha felicitat per la seva feina", deia López.

Per la seva part, Tardà feia un elogi a la "molt bona feina feta pels republicans de Mollet i per l'Oriol, que mai no s'han mogut del camí republicà", un camí segons l'exdiputat que "ens obliga a tots a pensar en primer lloc en les persones que pensen diferent a nosaltres; i si som capaços d'escoltar-los vol dir que som capaços de construir un pais per a tothom i que no sigui només per als que estem convençuts que la república és l'eina millor per a una democràcia de qualitat i una Catalunya més igualitària". "Volem una Catalunya de tohom i per a tothom", ha assegurat.

Durant l'atenció als mitjans, Tardà ha estat interromput diverses vegades per una persona amb crits de "Viva España!", una interrupció a la qual ha respost dient que "nosaltres estimem els nostres germans espanyols i tots els seus pobles perquè els nostres valors són la llibertat la igualtat i la fraternitat i davant qualsevol mena d'intolerància sempre hem de respondre afirmant aquests valors".

Edicions locals