El Raluy Legacy torna dimecres a Mollet amb set actuacions

El primer passi començarà a les 18.30 h i les entrades valen de 5 a 10 euros

Cultura

Circ Raluy
Circ Raluy

Mollet del Vallès

Una de les companyies de circ més emblemàtiques del panorama català torna a Mollet. El Circ Raluy Legacy actuarà amb el seu nou show, The Magic Formula, des del pròxim dimecres a les 18.30 h fins al dia 19 de maig en un total de set actuacions.

Segons la companyia, "el nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques".

Louisa Raluy amb la màgia, Kerry Raluy i Jean Christophe amb el transformisme, Niedziela i Emily Raluy als monocicles o Jurek Swi amb Sandro Roque, són només alguns dels reclams d'aquesta companyia que conserva l'essència familiar però que incorpora artistas internacionals.

Les entrades per a l'espectacle es poden aconseguir al web www.circoraluy.com o a taquilla per un preu de 10 euros adults i 5 euros els nens. Un espectacle imperdible que en la seva última gira ha visitat més de 50 ciutats, amb 500 funcions i han vist més de 300.000 espectadors.

Edicions locals