L'Ajuntament de Mollet demana que es compleixin els serveis mínims en la vaga de neteja

El Consistori reclama que empresa i treballadors dialoguin per arribar a un acord

Economia

Davant la vaga iniciada fa dos dies pel comitè d’empresa d’Urbaser, empresa adjudicatària actual del servei de neteja viària i recollida d’escombraries a Mollet, l’Ajuntament emplaça l’empresa i els treballadors/es a "seguir dialogant per arribar a un acord en aquelles qüestions que bloquegen la negociació i que no tenen res a veure amb les millores de les condicions laborals".

L’Ajuntament recorda que hi ha uns serveis mínims decretats i que des dels serveis tècnics s’està vetllant perquè aquests es compleixin en la seva totalitat i amb normalitat.

Alguns ciutadans i ciutadanes de Mollet han informat a l’Ajuntament que "s’estan girant contenidors de les àrees de recollida, fet que dificulta el correcte compliment dels serveis mínims". Tot i així, el Consistori continuarà insistint en l’obligatorietat de complir-los.

Des del comitè d'empresa apunten que dijous a la nit, l'empresa feia arribar als treballadors la graella de torns per complir els serveis mínims. Aquest divendres a la tarda, representants del comitè tenien prevista una reunió amb directius d'Urbaser.

 

Edicions locals