Els socialistes volen dinamitzar els locals comercials buits de Mollet

El PSC presenta alguns dels eixos programàtics en matèria de comerç

Política

Aquest dimarts, entre les parades del mercat setmanal, els socialistes molletans han presentat algunes de les seves propostes en matèria de comerç.

Entre les propostes, els socialistes aposten pel desenvolupament del pla comercial presentat al febrer per l'Ajuntament i que, entre d'altres, contempla la creació d'un ens públic-privat que gestioni les polítiques comercials de la ciutat. "Aquest òrgan gestionaria àmbits com la formació, les vendes, fires, mesures de sostenibilitat comercial i comptaria amb recursos de l'Ajuntament per començar a tirar endavant", explicava Monràs.

Una altra de les propostes és la materialització d'un pla per dinamitzar els locals comercials buits. "S'ha de treballar per captar nous operadors però també es podrien aprofitar els locals perquè els comerços puguin disposar d'aparadors repartits a diferents punts de la ciutat", deia.

El programa socialista també proposa bonificar les zones blaves durant les campanyes comercials; oferir formació per facilitar l'adaptació dels botiguers molletans a nous models comercials; compaginar les activitats culturals de la ciutat amb l’oferta comercial de restauració i serveis, i desenvolupar la campanya Comerç proper, per poder conèixer els comerciants de tots els barris de la ciutat.

Edicions locals