Cs es compromet a demanar una auditoria externa del deute municipal

Iván Garrido presentava dissabte tres de les mesures del programa electoral de la formació taronja

Política

Cs es compromet a demanar una auditoria externa del deute municipal
Cs es compromet a demanar una auditoria externa del deute municipal

El Jardinet del Casal acollia dissabte la presentació de la candidatura de Cs Mollet, en què el candidat, Iván Garrido, exposava les línies mestres del programa electoral de la formació taronja, que es concreten en 150 mesures.

"Els nostres compromisos es plasmen en un programa amb més de 150 mesures que es publicaran en breu i de les quals ens sentim orgullosos, perquè són el resultat de la participació ciutadana a través dels diferents actes de la nostra formació aquests quatre anys de legislatura", indicava Garrido.

Entre aquestes 150 mesures, la formació ha publicat les tres que consideren principals per a la ciutat, entre les quals hi ha el compromís de "transparència i regeneració" amb la petició d'una auditoria externa del deute de l'Ajuntament.

Cs també proposa bonificacions fiscals per a aquelles empreses que s'estableixin a la ciutat i per a aquells que emprenguin. En tercer lloc, en el marc de les "mesures socials a l'abast de tots", el partit taronja destaca "la implantació d'una casa protegida en dependències de la policia municipal per a situacions de violència domèstica", deia Garrido.

Edicions locals