El PP demana que Podem Mollet torni els diners rebuts com a grup municipal

Els populars amenacen amb denunciar l'Ajuntament i els tres regidors per "possible malversació"

Política

El PP demana que Podem Mollet torni els diners rebuts com a grup municipal
El PP demana que Podem Mollet torni els diners rebuts com a grup municipal

La resolució de la Junta Electoral Provincial sobre els espais electorals té una segona derivada. Després que l'organisme, en la seva exposició consideri que Podem no formava part de la coalició Canviem Mollet en les eleccions de 2015, tant PP com Cs han reaccionat.

La candidata del PP, Susana Calvo, ha denunciat la "possible malversació i prevaricació duta a terme per l'Ajuntament de Mollet després d'acceptar, gràcies al vot de PSC i Podem, la creació d'un nou grup municipal, pel qual a Podem li van ser atribuïts, des del febrer, 4.500 euros al mes per grup, un sou anual de 42.200 euros bruts per regidor alliberat, més un sou de 1.700 euros bruts mensuals per portaveu".

Calvo ha anunciat que si en el termini d'un mes Podem no torna els diners "que ha cobrat indegudament, denunciarem l'Ajuntament i els tres regidors de Podem per malversació de diners públics".

Per la seva part, Cs també considera que si Podem no era grup polític dins la coalició Canviem Mollet "entenem que la seva constitució com a grup podria haver estat irregular".

En aquest sentit, Podem considera "malintencionades" aquestes declaracions i recorden el seu compromís expressat en el mateix ple de constitució del grup municipal de retornar "qualsevol quantitat econòmica percebuda indegudament si existís una resolució ferma i definitiva que així ho indiqués".

Per la seva part, sobre la resolució de la JEP, l'alcalde, Josep Monràs, indica que encara poden presentar-s'hi al·legacions i assegura que en cas que hi hagués una resolució definitiva que oblgués a retornar els diners percebuts per Podem "els serveis jurídics municipals seran els que determinin aquestes quantitats", apunta.

Edicions locals