El PP diu que prohibirà la instal·lació de mesquites a Mollet

Una altra de les mesures principals del partit és ampliar els ajuts per a les famílies nombroses i els autònoms

Política

L'alcaldable del Partit Popular a la ciutat, Susana Calvo, ha presentat aquesta setmana els eixos principals del programa de la candidatura de cara als pròxims comicis municipals, entre els quals destaca la proposta de prohibir la instal·lació de mesquites a Mollet.

En aquest sentit, Calvo diu que “és possible un Mollet sense guetos i sense mesquites, on la immigració estigui regulada i ordenada, i on ser immigrant no suposi beneficiar-se automàticament de més ajuts que la gent que fa anys que paguem impostos aquí".

D'altra banda, Calvo també aposta "per ajudar les famílies nombroses i els autònoms", i assegura que si el PP governa a Mollet, "els primers tindran una bonificació d'entre el 40 i el 80% de l'IBI, segons número de fills i renda". Pel que fa als segons, "els nous autònoms rebran una prestació que els retornarà la totalitat de l'import corresponent a les quotes d'autònom del primer any”, promet la candidata.

Pel que fa a educació, el programa popular també contempla diverses mesures. D'una banda, proposa subvencionar el 95% del preu dels llibres de text i del material escolar en els cicles d'educació obligatòria, així com dotar de "més pressupost les beques menjador i de més recursos humans, materials i econòmics per adaptar els col·legis als nens i nens amb qualsevol tipus de discapacitat”. I d'altra banda, també incideix en la llengua vehicular de les classes i es compromet a defensar que cada família pugui escollir en quin idioma vol escolaritzar els seus fills –en català o castellà–.

L'alcaldable també explica que dos dels punts que millor acceptació està rebent per part dels veïns són la substitució de la zona blava per un estacionament gratuït regulat, i la construcció de noves piscines públiques "per cobrir la demanda dels veïns".

El darrer àmbit que destaca Calvo és habitatge, on el PP es compromet a facilitar el canvi de l'ús de locals i oficines a habitatges per ampliar l'oferta per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, Calvo clou considerant que Mollet necessita un govern que aposti per convertir la ciutat "en un motor de progrés, on les famílies de tota mena vulguin quedar-se a viure-hi, on hi hagi treball i riquesa, sense barris gueto que deterioren el municipi, i amb zones verdes cuidades que convidin a qui ens visita a quedar-se a viure-hi".

Edicions locals