Millor neteja i nou enllumenat, compromisos en via pública del PSC de Mollet

Així ho va explicar dimecres l'alcaldable socialista, Josep Monràs

Política

Millor neteja i nou enllumenat, compromisos en via pública del PSC de Mollet
Millor neteja i nou enllumenat, compromisos en via pública del PSC de Mollet

Dimecres el PSC presentava les principals propostes socialistes pel que fa a l'àmbit de l'espai públic. El candidat i actual alcalde, Josep Monràs, palesava el "compromís amb un espai públic més net i amable" i assegurava que en el darrer mandat el govern municipal s'hi han destinat "molts recursos i esforços".

Monràs explicava que el govern local està treballant el procés per fer una nova contractació del servei de neteja municipal, que "incrementarà personal i maquinària i serà més eficient", assegurava.

El programa socialista també preveu un pla d'arranjament de voreres per millorar la mobilitat i un canvi de lluminàries a la ciutat per fer el sistema "més eficient". També preveu actuacions de renovació als parcs infantils i la instal·lació a cada barri d'un punt amb instal·lacions a la via pública per fer exercici físic.

Pel que fa a millores a espais concrets de la ciutat, Monràs anunciava que el programa preveu executar millores a punts com les places Cesc Bas, Lluís Companys, la Ganiveta i Abelló; al passeig de Lourdes, i a l'entonr de l'església de Sant Vicenç. "Ens vam comprometre a que un cop acabades les obres de la tresoreria de la Seguretat Social vianalitzaríem l'entorn de l'església i així ho mantenim", deia Monràs, qui, per altra banda, parlava de la "hipocresia" d'alguns grups que "quan vam fer el parc de les Pruneres o la plaça Pau Casals criticaven aquests espais i ara s'hi fan les fotos de campanya".

Edicions locals