El col·lectiu Demos rebutja els comentaris 'racistes i homòfobs' d'un membre de Ciutadans Mollet

Han demanat al partit taronja que eliminin de les seves llistes a qualsevol persona amb aquests pensaments

Política

El col·lectiu Demos, contra Ciutadans per uns comentaris a les xarxes socials
El col·lectiu Demos, contra Ciutadans per uns comentaris a les xarxes socials

El col·lectiu Demos Mollet ha demanat a Ciutadans que elimini de les seves llistes "a tota mena de persona" amb pensaments racistes, masclistes, xenòfobs o homòfobs.

Tot plegat arriba després de comprovar unes publicacions que el número 21 de la llista del partit taronja, Manuel Armenteros, va fer a Facebook entre el 2016 i el 2018, en les quals menysprea les persones homosexuals, els futbolistes negres de la selecció de França o els futbolistes de la selecció del Marroc, entre d'altres. Sobre el primer cas, per exemple, apunta que els homosexuals "són avortaments als quals s'ha d'impedir que es reprodueixin per altres mitjans".

Per la seva part, Iván Garrido, número 1 de la candidatura taronja, assegura que el partit està investigant aquests comentaris que "no hem pogut certificar". Amb tot Garrido mostra el seu rebuig a aquest tipus de comentaris que "van en contra de l'ideari del nostre partit" i assegura que "si es confirma no ens tremolarà el pols a l'hora de prendre'n mesures", assegura.

Aquestes són algunes de les publicacions de Manuel Armenteros a les quals Demos Mollet ha mostrat el seu ferm rebuig:

 

 

 

Edicions locals