Tot a punt per a la 23a Caminada Serralada Marina

La ruta és de 22,5 km i començarà a les 7.30 h

Cultura

Caminada 2018
Caminada 2018

El Club Muntanyenc de Mollet organitza per aquest diumenge la seva 23a Caminada Serralada Marina. Es tracta d'un recorregut de 22,5 quilòmetres durant els quals, segons explica l'organització de l'esdeveniment, es podrà "gaudir de la nostra natura alhora que es fa esport".

La caminada començarà a les 7.30 h a l'entrada de Santa Maria de Martorelles. Des d'aquí, la ruta passarà pel bosc de Can Girona fins a connectar amb el GR 97.3. En arribar al Coll d'en Corbera els participants trobaran el primer control de pas i es dirigiran cap a Vallromanes. Més tard es seguirà el camí pel GR 92 fins al Turó de Galceran per, seguidament, enfilar la tornada a Santa Maria. La caminada acabarà a la Rambla Balmes de Mollet a propo del Museu Abelló, al voltant de les 14 h. Els que hi vulguin participar tenen fins aquest divendres i dissabte per poder-se inscriure a la secretaria del Club Muntanyenc ubicada a la Rambla Fiveller. Hi haurà autobusos per aquelles persones que siguin de Mollet que sortiran, a les 7 h, del costat del Pavelló de la Riera Seca direcció Santa Maria.

El preu pels socis del club és de 9 euros anticipada i de 16 euros el mateix dia de la caminada. Per als no socis el preu és de 16 euros.

Edicions locals