El riu Besòs s'omplirà de bicis contra el càncer

L'empresa Grifols donarà 0,20 euros per cada quilòmetre pedalat

Cultura

Bicicletada de 2018
Bicicletada de 2018

Pedalar per una causa solidària. Aquest és el pla per aquest diumenge amb la 17a Bicicletada del Besòs #kmcontraelcàncer.

La prova s'iniciarà simultàniament a les 9.30 h des de l'avinguda Llibertat de Montornès i davant la Rogasa a Montmeló, en els rius Mogent i Tenes respectivament. Els participants podran resseguir els camins fluvials, fins a arribar al Besòs, per continuar fins al Parc Fluvial del Besòs. El Consorci del Besòs Tordera, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià, ha preparat una festa final amb tallers i activitats per a tota la família. La Bicicletada es dedicarà enguany a la lluita contra el càncer amb la recaptació de fons que es destinaran a l'entitat Oncovallès i a l'Hospital Sant Joan de Déu.

L'empresa farmacèutica Grifols, apadrinarà els quilòmetres recorreguts pels participants. Cada quilòmetre equivaldrà a 0,20 euros, i l'objectiu fixat és arribar als 15.000 quilòmetres. A més, les empreses Sorea, Derypol, Drenatges Urbans del Besòs, Merck, La Roche-Posay i Velutex Flock també faran diferents aportacions econòmiques per a la causa solidària. La prova compta també amb la col·laboració dels ajuntaments de Martorelles, Sant Fost i la Diputació de Barcelona.

Edicions locals