Monràs anuncia un preacord per donar un nou ús als antics cinemes de Mollet adreçat a l'oci juvenil

Ha assegurat que "atrauria gent de tota Catalunya"

Societat

L'alcalde Josep Monràs ha anunciat aquest divendres en un acte al Centre de Serveis El Lledoner que hi ha un "preacord per ocupar els antics cinemes de Mollet". Es tractaria d'un equipament relacionat amb l'oci juvenil que sorgiria d'una iniciativa privada.

Tanmateix, el batlle no ha volgut avançar ni quin és aquest projecte ni quina empresa el portaria a terme, ja que "encara no està 100% tancat". Això sí, Monràs assegura que l'Ajuntament ja ha vist el document i que seria un equipament "innovador, engrescador i pioner que va més enllà de Mollet". De fet, ha afegit que "m'atreviria a dir que atrauria gent de tota Catalunya".

D'altra banda, ha apuntat que l'empresa impulsora ja sap que l'Ajuntament col·laborarà en donar aquest nou ús als antics Cinemes Mollet, si tira endavant, però ha recordat que "és un projecte molt costós". Només per rehabilitar els espais ja calen "molts milions d'euros", ha dit.

Per últim, ha exposat que l'empresa està "en un procés de negociació de capital" i que fins que el projecte no sigui ferm no el faria públic.

Edicions locals