Mollet acollirà la diumenge la primera Copa d'Espanya de Roller Derby

Serà el preàmbul dels World Roller Games que es disputaran el mes de juliol

Esports

Mollet acollirà la diumenge la primera Copa d'Espanya de Roller Derby
Mollet acollirà la diumenge la primera Copa d'Espanya de Roller Derby | Víctor León

Mollet serà la seu de la primera Copa d’Espanya de Roller Derby, que es disputarà aquest diumenge 26 de maig al pavelló municipal Riera Seca.

D’aquesta manera, el municipi es convertirà en la primera ciutat de l’Estat en acollir aquesta competició, en la qual es jugaran el títol dos equips: El Club Hoquei Patí Bigues i Riells i el Club Molina Sport Gran Canaria.

Aquest torneig serà el preàmbul de la mateixa competició que acollirà Mollet el mes de juliol com a subseu dels World Roller Games Barcelona 2019.

En aquest sentit, l’alcalde, Josep Monràs, afirma que “l’objectiu bàsic d’aquesta Copa d’Espanya és observar el funcionament de les instal·lacions i adaptar-les si calgués” de cara als WRG. “Forma part de tot el procés de planificació”, conclou Monràs.

La ciutat molletana acollirà la disciplina completa de Roller Derby: el mundial femení i el masculí sènior. En total, hi participaran 16 equips de 8 països: Espanya, Japó, Estats Units, Austràlia, Costa Rica, Anglaterra, la Xina i Colòmbia.

Edicions locals