Carles Riera: 'La CUP és l'eina més útil per canviar les coses a Mollet'

El diputat al Parlament participava diumenge en un acte de campanya a la ciutat

Política

Carles Riera: 'La CUP és l'eina més útil per canviar les coses a Mollet'
Carles Riera: 'La CUP és l'eina més útil per canviar les coses a Mollet'

El diputat de la CUP al Parlament de Catalunya Carles Riera va participar diumenge en un acte de campanya de la CUP a Mollet, en què va recordar "la urgència de construir a Mollet un ajuntament valent que planti cara als poderosos i defensi als vulnerables, capgiri les prioritats actuals i posi al centre la vida i les persones”.

Riera va fer una crida a votar la CUP “perquè serà l’eina més útil per canviar les coses a Mollet, per garantir polítiques alternatives i d’esquerres reals. A Mollet, el vot útil té nom i es diu CUP”

De la seva banda, Txus Carrasco, alcaldable de la CUP Mollet, va cridar a “tancar aquesta etapa de més de 30 anys de govern del PSC que ha deixat la ciutat amb un deute de 60 milions d’euros i ha acabat amb un pacte amb la dreta de C’s i el PP” i va mostrar el compromís de la CUP per “bastir una majoria alternativa que aixequi les catifes de tres dècades de monarquia molletana i obri les finestres a aires nous per transformar la ciutat “.

Carrasco va animar als qui dubten a “ atrevir-se i fer un vot valent, perquè només amb la CUP a l’ajuntament serà possible un canvi real a Mollet, perquè aquest mandat hem vist que ni tan sols amb una oposició de 14 de 25 ha estat possible i perquè quan la CUP és forta tot es mou”. “Nosaltres apretarem, sempre amb un peu al carrer i l’altre a l’ajuntament, per garantir pa, sostre i treball per a tothom, retornar la veu al poble per decidir els temes importants de ciutat i mantenir-nos fidels al mandat de l’1 d’octubre”, va reblar Carrasco.

El cap de llista de la CUP Mollet va concloure que el proper 26 de maig els molletans i molletanes tenen “una oportunitat única per girar la truita i començar a prioritzar les necessitats de la gent, com recuperar els pisos buits propietat dels bancs, dotar la ciutat de dues noves residències públiques per a la gent gran, del 3r ambulatori o del 4rt institut, recuperar la gestió pública de serveis bàsics com el servei d’aigua i plantar cara a projectes especulatius com la construcció d’un nou macrobarri als terrenys agrícoles del Calderí”.

L’acte va comptar també amb intervencions destacades d’Harmonia Arbiol, Marc Compte, Mercè Solé i Xavi Herrera, membres de la candidatura molletana de la CUP Mollet i es va tancar amb un col·loqui amb les persones assistents

Edicions locals