Josep Monràs: 'Hi ha formacions que es pensen que inventaran la sopa d'all en matèria de participació i barris'

El cap de llista presenta els eixos de participació i relació amb Europa del programa del PSC

Política

PSC de Mollet
PSC de Mollet

Mollet del Vallès

El PSC de Mollet segueix mostrant les seves cartes de cara a la reelecció. Aquest dimarts la formació socialista encapçalada per l'actual alcalde, Josep Monràs, ha presentat dos eixos més de la seva campanya: la participació i la relació amb Europa.

En una compareixença que ha tingut lloc al carrer Jaume I amb la Rambla Fiveller, Monràs ha explicat que "en l'àmbit de la participació està clar que aquest municipi ha avançat molt en els darrers anys amb molts elements de participació ciutadana". Així mateix el cap de llista del PSC ha assegurat que el 10% de tot el pressupost d'inversions de Mollet el decideixen els molletans.

"Volem ampliar la votació perquè la participació pugui ser encara més efectiva amb noves eines tecnològiques", ha afirmat. L'alcalde també ha valorat molt positivament l'Espai 26 creat el 2012 en el qual hi ha regidors responsables de diferents àrees de la ciutat i ha criticat que hi ha "algunes formacions que ara es pensen que han inventat la sopa d'all i volen crear una regidoria de barri".

Pel que fa a la presència de la capital baixvallesana a Europa, Monràs ha afirmat que s'impulsaran projectes amb altres ciutats europees en els àmbits de la transparència, el bon govern, l'alimentació saludable, l'esport i la cultura, i ha afegit que "es reforçaran els llaços amb les ciutats agermanades de Ravensburg, Montélimar i Rivoli per crear més activitat econòmica al municipi".

"Som un municipi compromès amb Europa, i ho demostrem en la feina feta perquè hem liderat molts projectes europeus", ha conclòs Monràs.

Edicions locals