Ara Mollet ERC proposa ubicar un espai d'autogestió per al jovent a la masia de Can Flequer

Es pretén incloure-hi una oferta "tant d'oci, com de lleure, d'educació i de formació"

Política

Ara Mollet ERC proposa ubicar un espai d'autogestió per al jovent a la masia de Can Flequer
Ara Mollet ERC proposa ubicar un espai d'autogestió per al jovent a la masia de Can Flequer

La masia de Can Flequer ha estat la protagonista de l'acte de campanya organitzat per Ara Mollet ERC aquest dimarts a la tarda. El candidat i alcaldable, Oriol López, ha explicat que l'equipament "fa 16 anys que és de propietat municipal i que està tapiat". "No entenem com una masia de propietat de l'Ajuntament pot estar tancada tant de temps", ha afegit. I per tot plegat, la formació republicana aposta per ubicar-hi un espai d'autogestió per al jovent de Mollet en aquesta masia del barri de Can Pantiquet, on també hi podrien encabir altres serveis.

Sobre aquesta proposta n'ha parlat Marina Planellas, la número 4 del partit. Planellas ha explicat que es podria aprofitar la masia com un espai "tant d'oci, com de lleure, d'educació i de formació". I ha destacat el fet que sigui "autogestionat" per tal que es puguin fer "accions i activitats des dels joves per als joves".

Pel que fa a com repartir els espais i usos de l'edifici, i quines activitats portar-hi a terme, la número 4 d'Ara Mollet ERC ha apuntat que caldria fer "una gran assemblea i demanar moltes propostes al jovent". "Si aquest és un espai que serà destinat per als joves, hem de ser els joves, no algú des de l'Ajuntament, qui dissenyem per què volem les sales, a què destinarem els espais i com ho muntarem", ha afegit. Per últim, Planellas ha assegurat que "no tenim cap equipament municipal on els joves puguem fer activitats d'oci o de lleure i que no siguin privades", i que per això s'aposta per donar aquest ús a la masia.

Ampliar l'horari de la biblioteca

D'altra banda, el número 9, Sergi Suàrez, ha afirmat que "és el moment de posar els joves al centre de la política" –d'aquí que l'acte l'hagin protagonitzat Planellas i ell, dos dels joves de la candidatura– i que els joves necessiten "habitatge accessible, escoles obertes, emancipar-se i polítiques d'ocupació que els donin vida".

A més, Suàrez ha explicat que Ara Mollet ERC proposa "l'ampliació de l'horari d'estudi de la biblioteca i de les zones de carrils bici".

Edicions locals