Les obres de millora del barri de Lourdes començaran abans del juliol

Es tracta de la substitució de l'enllumenat per un de tipus LED i de l'arranjament de la riera del carrer Juan Ramon Jiménez

Societat

Paperetes i urnes del procés participatiu Lourdes Decideix
Paperetes i urnes del procés participatiu Lourdes Decideix

Fruit del procés participatiu Lourdes decideix en el que els veïns i les veïnes del barri van escollir la substitució de l’enllumenat del barri, ja s’ha adjudicat el contracte que permetrà substituir la il·luminació actual per una de tipus LED més nítida, neta i sostenible. Es preveu que l’obra que comportarà la substitució de l’enllumenat s’iniciï abans del mes de juliol.

D’altra banda, també com a conseqüència del procés participatiu Lourdes decideix, ja s’ha aprovat el projecte de l’arranjament de la riera del carrer Juan Ramon Jiménez. La proposta comporta, entre d’altres, l’eixamplament de la vorera i un seguit d’actuacions per millorar les condicions d’accessibilitat dels vianants, eliminant les barreres existents i millorant la imatge de la riera.

D’altres actuacions que també es duran a terme estan encaminades a preveure que possibles riuades no afectin l’accés als recorreguts principals.

Per últim, pel que fa al condicionament del primer tram de Can Vila, s’ha adjudicat el contracte per executar les obres de condicionament d’un tram del camí de Can Vila, i el projecte preveu actuacions per millorar l’accessibilitat per als vianants i la seguretat per a la circulació de vehicles.

Edicions locals