L'esplai Xivarri celebra el seu 45è aniversari

Els actes es viuran el dissabte a Can Mulà i inclouran jocs i paellada

Cultura

Esplai Xivarri
Esplai Xivarri

Mollet del Vallès

45 anys es diuen de pressa. Fa 45 anys encara hi havia dictadura a l'estat espanyol, fa 45 anys encara no s'havien inventat els telèfons mòbils. El que sí que existia fa 45 anys és l'Esplai Xivarri de Mollet que enguany celebra el seu 45è aniversari .

És per aquest motiu que aquest centre de lleure per a infants i joves ha preparat un seguit d'activitats que es duran a terme aquest dissabte al parc de Can Mulà a partir de les 18.30 h. Tal com expliquen des de l'organització, l'entitat vol "celebrar que portem tants anys fent activitats, gaudint i canviant una miqueta el món a través de l'educació en el lleure perquè aquest sigui un lloc millor, hem volgut fer la festa del 45è oberta a tot el poble".

La tarda estarà carregada de diversió. Inflables, activitats per a totes les edats, paellada popular, cercavila o macrojocs, són algunes de les propostes de l'esplai que es podran gaudir aquest dissabte. En la celebració de l'aniversari de l'entitat hi col·laboren l'Ajuntament de Mollet, la Fundació Pere Tarrès, la Diputació de Barcelona i el col·lectiu La Saó.

Sens dubte, una diada molt especial per a un esplai compromès amb el lleure i l'objectiu principal del qual és educar mitjançant excursions, colònies i jocs cada dissabte de 16 a 19 h.

Edicions locals