Una lona gegant cobreix l'antic edifici de la Policia Municipal

La lona medeix 32,2 metres d'amplada per 13 metres d'alçada i ha estat dissenyat des de l'Ajuntament

Societat, Economia

Una lona gegant cobreix l'antic edifici de la Policia Municipal
Una lona gegant cobreix l'antic edifici de la Policia Municipal | FOTO: F.Sancho

Des d'aquest dijous, una lona de disseny cobreix la façana de l’edifici de Jaume I, número 32. Es tracta de l’immoble que acollia l'antiga comissaria i que des del passat mes de març acull les dependències del nou espai municipal d’innovació i formació adreçat als joves i als emprenedors i empreses anomenat Mollet Hub.

Segons el consistori, el projecte, en què s’ha treballat durant mesos, "ha estat concebut amb el propòsit de dignificar i fer més amable un dels indrets més cèntrics i concorreguts de la ciutat amb una lona de disseny amb grafismes colorits i agradables on es mostren alguns dels espais i imatges més icòniques de Mollet", apunten.

La lona ha estat dissenyada pels serveis de l'Ajuntament i, entre les imatges, hi ha el menhir, la font modernista, Gallecs, Can Mulà, l’antiga Casa de la Vila, el Mercat Municipal, el pont de Ca l’Estrada, l’Arlequí o el Mercat Vell. Uns espais per on transiten persones de totes les edats sota el lema Mollet per viure-la.

La lona, que medeix 32,2 metres d'amplada per 13 metres d'alçada, tapa l'edifici que durant anys ha tingut la façana coberta per una xarxa i que històricament també havia estat la seu de Ràdio Mollet.

Ponència sobre emprenedoria

D'altra banda, dimecres 29 de maig se celebrarà la segona acció formativa de Mollet Hub: Emprèn els passos per innovar, emprendre i anar més enllà. En aquesta sessió s’explicarà què és la innovació, les principals formes de classificar-la, els mètodes més utilitzats per promocionar-la i gestionar-la i el passos comuns en un procés d’innovació.

La formació anirà a càrrec d’Iván Pajares, Design Lead, i d’Adrián González, Innovation Projects Leader, d’Idneo Technologies. Idneo és una empresa tecnològica de primer nivell amb oficines a Silicon Valley, a Califòrnia, i amb la seu central a Mollet del Vallès.

La sessió es durà a terme de 18 a 20 h a les instal·lacions de Mollet Hub (avinguda de Jaume I, 32) i està oberta a les empreses i a les persones emprenedores interessades a millorar la competitivitat a través de la innovació.

Les inscripcions s’han de fer a través del telèfon de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) 93.570.51.60 o a través del correu electrònic info@emfo.cat

 

Edicions locals