Les quatre mostres sectorials del Mollet és Fira, juntes aquest cap de setmana

Les fires Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida ompliran el centre de parades i activitat

Economia

Les quatre mostres sectorials del Mollet és Fira, juntes aquest cap de setmana
Les quatre mostres sectorials del Mollet és Fira, juntes aquest cap de setmana

Mollet del Vallès

Les diferents fires del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira se celebraran de manera conjunta aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny. Els espais de la plaça de Prat de la Riba, el carrer de Barcelona, les rambles i el parc de les Pruneres, bulliran d’activitat amb les fires Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida.

Les fires Gurmet i Motor, previstes pel cap de setmana del 18 i 19 de maig, es van haver de posposar per la pluja. De manera que les quatre fires sectorials coincidiran en data i ompliran la ciutat d’activitat comercial i festiva.

Els comerços participants estaran distribuïts segons sector. Les parades de Mollet és Gurmet es trobaran a la plaça Prat de la Riba; les de Mollet és Motor, al parc de les Pruneres, i les de Mollet és Qualitat de Vida i Comerç, a les Pruneres, rambla Balmes i carrer Barcelona.

Una de les característiques destacades d’aquest model firal és la dinamització al voltant de les fires, amb un gran ventall d’activitats organitzades per les botigues i empreses participants adreçades a tots els públics.

D’altra banda, com és habitual a Mollet és Fira, hi té un paper destacat la campanya de premis i sortejos que es llença de manera paral·lela a les fires i en la qual es registra una elevada participació i compromís del sector comercial en el patrocini d’aquests premis. El sorteig públic es farà diumenge 2 de juny, a les 19 h, a l’escenari del parc de les Pruneres.

Edicions locals