Més de 400 alumnes de Mollet participen a la 7a Fira de Cooperatives

Organitzat per l'Ajuntament i EMFO, l'esdeveniment ha reunit sis escoles molletanes

Economia

7a Fira de Cooperatives
7a Fira de Cooperatives

Mollet del Vallès

Un total de 444 estudiants de 5è de primària de sis escoles i el seu professorat han participat dimarts a la 7a Fira de Cooperativistes que s’ha celebrat a la rambla Balmes.

És el setè any que l’Ajuntament a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), organitza aquest esdeveniment.

El Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola Montseny i l’Escola el Bosc han estat els centres que, en el marc del mercat municipal de la ciutat i davant de l’IES Aiguaviva, han participat en l’acte i han pogut vendre les seves manualitats, els beneficis de les quals, un any més, es destinaran a projectes socials.

Segons expliquen des de l’Ajuntament, l’objectiu d’aquesta activitat és “fomentar la transmissió de valors de l’emprenedoria a l’alumnat dels centres educatius de Mollet, a través del programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona”.  

Per al regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, “aquest és un projecte al qual des de l’Ajuntament li tenim un especial afecte, ja que té un component educatiu cabdal que permet als nostres joves descobrir un model d’empresa més democràtic i, alhora, fomentar valors com ara la negociació, l’esforç, la responsabilitat o la recerca de consensos”.
 

 

Edicions locals