La tecnològica Idneo de Mollet contractarà un centenar d'enginyers aquest any

Les incorporacions aniran a cobrir posicions d'alt valor afegit principlament a la seu molletana

Economia

La tecnològica Idneo de Mollet contractarà un centenar d'enginyers aquest any
La tecnològica Idneo de Mollet contractarà un centenar d'enginyers aquest any

Mollet del Vallès

Idneo, companyia tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d’alt valor afegit pels sectors de la mobilitat, tecnologia mèdica i l’Internet de les coses, amb seu al polígon de Can Magarola de Mollet té previst contractar a un centenar d’enginyers durant el 2019.

Segons ha informat la companyia, les noves incorporacions aniran destinades a cobrir posicions d’alt valor afegit de sectors com la mobilitat, les tecnologies mèdiques i l’Internet de les coses, amb projectes punters per a companyies de referència a nivell mundial vinculats. Entre aquests projecte, per exemple, el cotxe connectat i autònom o el desenvolupament d’equipaments mèdics per al diagnòstic de malalties.

Aquestes contractacions tenen l’objectiu de donar resposta a l’important creixement que està experimentant la companyia, amb seu central a Mollet del Vallès (Barcelona), oficines a Silicon Valley (Estats Units), abast global i més de 400 treballadors en l’actualitat, també coneguts com a dreammakers (creadors de somnis).

En paraules de Raúl Lucas, CEO d’Idneo: “Es tracta d’una molt bona oportunitat de formar part d’una companyia tecnològica única pel seu caràcter multisectorial i per la seva nova forma d’entendre l’enginyeria, creant solucions que millorin la vida de les persones, a través del desenvolupament de tecnologia per a la mobilitat, la connectivitat i el sector mèdic. La nostra filosofia ‘Are you an engineer or a Dreammaker?’ i la nostra nova visió de l’enginyeria no tan sols es veuen reflectides en les nostres solucions, sinó en la nostra manera de treballar i d’afrontar els reptes.

Idneo ofereix un gran suport en el desenvolupament del pla de carrera professional dels seus treballadors, amb la possibilitat de mobilitat internacional i programes de formació. Les posicions principalment s’ubicaran al Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, encara que també es cobriran llocs de treball a nivell internacional i in company a clients de primer nivell.

Com destaca Artur Opi, People Director a Idneo: “Desenvolupem projectes pioners, treballant amb tecnologies punteres, i comptem amb una dimensió global, però el factor diferencial d’Idneo és el nostre equip, els dreammakers. A més, som conscients que el servei al client i el coneixement son factors diferencials en un món cada cop més complex i tecnològic. Es per això que centrem els nostres esforços en generar entorns d’aprenentatge, en els que els nostres dreammakers puguin desenvolupar-se professionalment, enfocar al seva carrera i estar preparats per a assumir nous reptes ja sigui a nivell de gestió d’equips, projectes locals i internacionals o en especialitats tècniques”. I afegeix: “Tot això, en un entorn on promovem l’entusiasme, l’emprenedoria, la innovació i el treball en equip ”.

El Centre Tecnològic de Mollet del Vallés

El Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, ubicat a Can Margarola, es la seu central de la companyia i compta amb unes instal·lacions de primer nivell amb espais creatius de disseny i producció equipats amb la tecnologia més avançada del sector.

Operatiu des de principis de 2018 i amb una inversió destinada de 2 milions d’euros, aquest centre té prop de 10.000 metres quadrats, i una capacitat total per a més de 800 persones.

Edicions locals