Plana Lledó i Riera Seca es vesteixen de festa

Dissabte estarà carregat d'activitats als dos barris molletans

Cultura

El bon temps ja és aquí i com no podia ser d'una altra manera, amb la pujada de temperatures també arriben les festes dels barris de Mollet. Aquest cap de setmana serà el torn per a la Riera Seca i Plana Lledó.

El barri de la Riera Seca començarà les seves activitats a les 11.30 h el dissabte a l'avinguda Teixidores amb una gimcana infantil i una xocolatada. A les 22 h es farà el tradicional sopar de germanor del barri, que acabarà amb un ball amb música en directe.

Pel que fa al barri de Plana Lledó les activitats també s'han concentrat el dissabte. A les 9.45 h es durà a terme una cercavila amb les colles dels Morats i els Torrats i els castellers de Mollet a la plaça Joan Miró.

Un any més, el centre neuràlgic de les festes del barri serà el pati de l'Escola Joan Salvat Papasseit. A les 11 h hi haurà jocs per a la canalla i a les 12.30 h, un canó d'escuma per als infants. A les 14 h es realitzarà una paella i de les 17.30 h en endavant hi haurà actuacions a càrrec dels grups de flamenc, de country i de dansa del ventre de l'AV, La Tramolla i el mag molletà Pau Segalés.

Edicions locals