Els castellers de Mollet i de Parets fan història a la trobada comarcal

La trobada de les colles del Vallès Oriental es va fer a Granollers

Cultura

Els castellers de Mollet i de Parets fan història a la trobada comarcal
Els castellers de Mollet i de Parets fan història a la trobada comarcal

La trobada de colles castelleres del Vallès Oriental ha coincidit enguany amb la diada de l'Ascensió. La plaça de la Porxada de Granollers ha estat l'escenari de la jornada, en què tant els castellers de Mollet com els de Parets han escrit un nou capítol històric en les seves trajectòries.

Els Xics de Granollers van obrir l'actuació de la Porxada amb 2 pilars de 4. Seguidament van descarregar el 4 de 8, la torre de 7 i el 7 de 7, per acabar amb un vano de 5.

Els Castellers de Mollet van fer un pilar de 4, un pilar de 4 carregat, un 3 de 7, un 4 de 7, un 5 de 6, un vano de 5. Aquesta ha estat la millor actuació aconseguida mai pels de la camisa verd claret en una trobada comarcal.

Manyacs

Els Manyacs de Parets van carregar un pilar de 4, un 4 de 6, van fer un intent desmuntat de 2 de 6, un 4 de 6 amb agulla, una torre de 6 i un pilar de 4. En aquest cas, els de Morat aconseguien descarregar per primer cop en la seva història la torre de 6.

I els Castellers de Caldes van fer un pilar de 4, un intent desmuntat de 4 de 7, un intent de 4 de 6 amb agulla, un 3 de 6, un 4 d 6 i un pilar de 4.

L'any que ve seran els Manyacs de Parets els encarregats d'organitzar la Diada del Vallès Oriental.

Edicions locals