La coincidència el mateix dia de totes les mostres del Mollet és Fira agrada als participants

El centre es va omplir dissabte i diumenge amb 164 estands de diferents sectors comercials de la ciutat

La coincidència el mateix dia de totes les mostres del Mollet és Fira agrada als participants
La coincidència el mateix dia de totes les mostres del Mollet és Fira agrada als participants

Un total de 164 estands omplien dissabte i diumenge el centre de Mollet en la setena edició del Mollet és Fira, que enguany, per motius meteorològics, ha concentrat les quatre mostres –alimentació, motor, comerç i serveis de benestar i qualitat de vida– en un mateix cap de setmana.

La 7a edició d'aquest projecte de dinamització comercial ha implicat, segons fonts municipals, prop de 350 comerços i serveis, entre les campanyes de premis i sortejos i la presència a les fires. Per a la regidora de Comerç, Mercès Pérez, "l’alta participació consolida aquest projecte, que és una mostra molt representativa del comerç i els serveis de la ciutat”.

Segons les mateixes fonts, els participants han valorat de manera positiva la concentració de les fires en un sol cap de setmana perquè consideren que ha comportat un augment de l’activitat i de l’afluència de visitants. El sector del motor, per exemple, s’ha mostrat satisfet amb el canvi d’ubicació a l’entorn del parc de les Pruneres.

Pel que fa als sortejos, el nombre de butlletes que la ciutadania ha omplert per a participar-hi ha estat de 20.000, ja sigui als comerços participants com durant els dos dies de la fira.

Paral·lelament a l’activitat comercial, Mollet és Fira busca atreure el públic amb un ampli ventall d’activitats lúdiques, participatives i demostratives per a totes les edats i interessos (des de contes i animació infantil, activitats esportives, exhibicions, tallers, xerrades, jocs, etc), posant de relleu que el comerç de Mollet s’interessa i interactua amb la seva clientela.

Edicions locals