Podem posa les condicions a la negociació d'un govern alternatiu a Mollet

La formació reclama que es reconegui públicament la legitimitat del grup municipal consituït al gener

Política

Podem ha posat sobre la taula algunes de les condicions "imprescindibles" per negociar un govern alternatiu al del PSC a l'Ajuntament de Mollet.

En un document batejat com Comptador a zero, la formació lila enumera quines són les condicions que imposa a Ara Mollet ERC-MES, Mollet en Comú i Junts per Mollet per poder establir converses.

En primer lloc, Podem reclama que mitjançant un comunicat públic "imprescindible i innegociable" es reconegui la legitimitat del grup municipal de Podem Mollet constituït amb polèmica el passat 28 de gener. A més, Podem exigeix que s'abandoni la "judialització" del procés de constitució del grup.

En segon lloc, reclama a Mollet en Comú que saldi les quantitats econòmiques pendents "tal i com es va acordar, ja que ja s'han liquidat les aportacions als grups municipals del mes de gener de 2019 que estaven pendents".

En el comunicat, Podem assegura que no pretén cap tipus de "revenja o humiliació respecte a ningú" i considera que aquestes són les "mínimes condicions" per establir converses "honestes i sinceres".

"Posar el comptador a zero per poder començar a dialogar és condició 'sine qua non' per totes les parts", consideren des de Podem, que insisteix en la "voluntat de clarificar i possibilitar el camí per poder establir les converses necessàries entre les diferents forces polítiques que podrien configurar una majoria alternativa". Amb tot, Podem adverteix que qualsevol acord postelectoral haurà de ser sotmès a l'assemblea del partit.

Edicions locals