Tres esportistes de l'Actitud Boxing Crew arrasen en el Campionat d'Espanya

Van assolir cinc medalles d'or i una de plata en les modalitats de Kick Boxing i Full Contact

Esports

Núria García, Jordi García i Judith Carricondo van fer un gran paper amb la selecció catalana
Núria García, Jordi García i Judith Carricondo van fer un gran paper amb la selecció catalana | Club Boxa Kick Boxing Actitud Crew

Nil Artiaga

Tres esportistes del Club Boxa Kick Boxing Actitud Crew van aconseguir dues medalles cadascun en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes en les modalitats de Kick Boxing i Full Contact.

Núria García, Jordi García i Judith Carricondo van fer un gran paper amb la selecció catalana, en la seva primera participació en un torneig estatal oficial, corresponent a la Federación Española de Kickboxing (FEKM).

Entre els tres esportistes, que van competir en la categoria cadet, van sumar cinc medalles d’or i una de plata. Núria García i Jordi García van ser campions tant en la disciplina de Kick Boxing com en Full Contact. Carricondo, per la seva part, va ser primera en Full Contact, però plata en Kick Boxing.

La diferència entre les dues modalitats és que en el Kick Boxing el contacte és a tot el cos, inclòs a les cames; mentre que en el Full Contact es permet el contacte de cames en amunt.

Des del Club Boxa Kick Boxing Actitud Crew de Mollet es mostren molt satisfets amb aquest resultat, ja que aquests esportistes mai havien competit en un Campionat d’Espanya, tot i que ja havien guanyat alguns torneigs de Catalunya. “Porten una bona trajectòria des que van començar. Hi ha un treball i un esforç molt importants al darrere, amb entrenaments tots els dies. Al final el sacrifici dóna els seus fruits”, afirmen des de l’entitat molletana.

Edicions locals