Mollet en Comú exposa les línies programàtiques per negociar un nou govern

La formació considera que "cal obrir un nou escenari perquè Mollet canvïi el seu model"

Política

Mollet en Comú exposa les línies programàtiques per negociar un nou govern
Mollet en Comú exposa les línies programàtiques per negociar un nou govern

El partit encapçalat per Marina Escribano ha fet públic un document en el qual esmenta quines són les seves línies programàtiques prioritàries per negociar un govern de canvi.

Mollet en Comú ha fet públic un document d’acord institucional per a la propera legislatura a l’Ajuntament de Mollet, en el qual planteja els eixos prioritaris per tal d’abordar els principals reptes que se li presenten a la ciutat un cop es constitueixi el nou consistori el proper 15 de juny.

En aquests moments, Mollet en Comú assegura que es troba en negociacions amb totes les forces polítiques amb representació municipal per poder presentar aquest document, "amb la voluntat de que s’hi pugui sumar tothom per tal de millorar el funcionament institucional de l’Ajuntament en aquesta nova etapa que ara s’obre".

En aquest sentit, Mollet en Comú vol deixar totes les possibilitats obertes per tal d’arribar a un acord, sempre tenint en compte que les prioritats són les línies programàtiques que van presentar durant la campanya.

Entre aquestes es troba la lluita contra el canvi climàtic, contra les desigualtats i en favor del benestar social, l'enfortiment de l'espai econòmic i comercial, la promoció de la democràcia participativa i les polítiques de manteniment i millora de la qualitat de tots els barris.

Des de Mollet en Comú consideren que l'aritmètica que han deixat les eleccions del 26-M a Mollet "fa necessari obrir un nou escenari amb l’objectiu que Mollet del Vallès canviï el seu model, que des del nostre punt de vista està esgotat i ja no respon a moltes necessitats existents", diuen.

Edicions locals