'Música al Jardinet' porta sons alegres i d'estiu

Actuen Cable Obsession i Mediterrània Band

Cultura

Cable Obsession
Cable Obsession

El Casal Cultural de Mollet organitza, amb la col·laboració de les colles dels Torrats i els Morats, una nova edició del Cicle de Música al Jardinet. L'esdeveniment es durà a terme el dissabte a partir de les 20 h i les entrades tenen un preu de 2 o 3 euros amb consumició.

En aquesta ocasió, seran dues les actuacions musicals que es realitzin. La primera a càrrec de la banda Cable Obsession i la segona amb Mediterrània Band.

El primer dels dos grups està format per quatre joves que es van conèixer a l'escola de música Tot Música de Caldes de Montbui. Aquest quartet femení presentarà el seu primer treball com a banda que rep el nom de Viu la vida i que com el seu títol indica està ple d'optimisme i ganes de passar-ho bé. Cable Obsession oferirà la seva música alegre amb tocs de pop amb incursions fussion d'altres estils tals com el rock, el funky, el soul o el rap.

Per la seva banda, Mediterrània Band portarà els seus sons càlids mesclats amb ritmes reggae, de rock i ska al Jardinet. Aquesta grup musical està formada per vuit joves amb arrels a la Garriga. Els Mediterrània Band es defineixen com un col·lectiu que ve "des de l'altra banda del Congost portant l'alegria i la música més enllà de les fronteres".

Edicions locals