Gairebé 250 alumnes de Mollet es presenten a la selectivitat

En total, 377 estudiants dels instituts baixvallesans faran les proves d'accés a la universitat

Societat

Els pròxims dies 12, 13 i 14 de juny, 377 alumnes dels instituts baixvallesans s'examinaran a les proves d'accés a la universitat (PAU), també conegudes com a selectivitat.

La gran majoria dels alumnes són dels centres molletans, concretament 244: 84 del Sant Gervasi, 55 del Vicenç Planta, 50 de l'INS Gallecs, 31 de l'INS Mollet i 24 de l'INS Aiguaviva. Pel que fa a la resta, se'n presenten 35 de l'INS Alba del Vallès (Sant Fost de Campsentelles), 30 de l'INS Vinyes Velles (Montornès), 24 de l'INS Montmeló, 23 de l'INS Torre de Malla (Parets) i 18 de l'INS Marina (la Llagosta).

En total, enguany fan la selectivitat 32 alumnes dels centres baixvallesans menys dels que la van fer el juny del 2018, i la diferència més destacada la marca l'INS Torre de Malla amb 24 alumnes menys que faran la selectivitat, seguit del Gallecs (11 menys), l'Alba del Vallès (9 menys) i el Vicenç Plantada (7 menys). D'altra banda, només l'escola Sant Gervasi (15 més), l'INS Aiguaviva (4 més), l'INS Marina (2 més) i l'INS Mollet (1 més) presenten aquest juny més estudiants a les PAU que el 2018.

Pel que fa a les proves, dimecres serà el torn per als exàmens de llengua castellana i catalana,  ciències de la terra i del medi ambient, fonaments de les arts, matemàtiques aplicades a les ciències socials, anàlisi musical, dibuix tècnic i literatura castellana.

Per dijous estan previstes les proves d'història, llengua estrangera, dibuix artístic, llatí, matemàtiques, història de l'art i química.

I l'últim dia de la selectivitat es faran els exàmens de física, geografia, economia de l'empresa, electrotècnica, història de la filosofia, biologia, cultura audiovisual, grec, disseny, literatura catalana i tecnologia industrial.

Edicions locals