Podem torna a reclamar com a condició a JxCat i Mollet en Comú que reconeguin el grup municipal

El partit lila agraeix la "rectificació pública" feta per Ara Mollet ERC MES

Política

Podem es manté ferma en les seves condicions i, de moment, no s'ha reunit ni amb Junts per Mollet ni amb Mollet en Comú, ja que consideren que cap de les dues formacions ha reconegut públicament la legitimitat del grup municipal de Podem constituït el passat mes de gener.

De fet, sobre la reunió celebrada dijous passat entre Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet, i a la qual estava convidat Podem, el partit lila ha assegurat en un comunicat que es van veure en "l'obligació d'haver de declinar la nostra participació perquè no es donen les condicions necessàries i imprescindibles que demanàvem a aquelles forces polítiques que tinguessin voluntat d'establir converses honestes i sinceres amb Podem".

Així doncs, el reconeixement dels regidors de Podem com a "interlocutors vàlids" per a una negociació, per part d'Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet, no ha estat un pas suficient per a la formació liderada per Xavier Buzón. Segons Podem, "els assistents a la presumpta reunió celebrada el dia 5 eren coneixedors de la nostra no assistència i dels motius". Amb tot, el partit sí que ha agraït a Ara Mollet la "rectificació pública que van fer a la roda de premsa del dia 5 de juny, en els termes que demanàvem respecte als desafortunats fets del 28 de gener". "Ni Mollet en Comú ni JxMollet ho han fet, de manera que no ens reunirem fins que ho facin", asseguren.

De fet, aquest dilluns Podem i Ara Mollet es reunien, una trobada de la qual Podem no ha volgut fer declaracions fins a la publicació d'un comunicat.

Finalment, en un comunicat emès previ a la reunió amb Ara Mollet, Podem Mollet manifestava que no accepta "cap xantatge o amenaça davant la campanya d'assetjament que estan rebent totes i tots els seus integrants per part d'aquells que pretenen aconseguir objectius al marge dels interessos de la gent de Mollet" i asseguraven que la seva única prioritat "continua sent la defensa i la millora de les condicions de la vida de la gent de Mollet i res ens apartarà d'aquest camí".

Edicions locals