Ara Mollet considera que la pilota del canvi de govern està a la teulada de Podem

Els republicans presenten a Podem la proposta d'un "govern plural de canvi"

Política

Després de la reunió mantinguda entre Ara Mollet ERC MES i Podem, els republicans consideren que la clau per fer realitat un govern alternatiu al del PSC la té la formació lila.

Aquest dilluns els dos partits es reunien en una trobada que, de moment, Podem no ha volgut valorar. Ara Mollet, per la seva part, apunta que durant la reunió "hi hagut bones sensacions". El líder d'Ara Mollet, Oriol López, ha explicat que la seva formació ha posat sobre la taula una proposta de "govern plural de canvi" en el qual entrarien els sis regidors d'Ara Mollet, els quatre de Mollet en Comú, els dos de Podem i el regidor de Junts per Mollet.

De fet, Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet estarien aliniats per aconseguir aquest govern alternatiu que desbanqués el PSC de l'Alcaldia. Amb tot, els onze regidors són insuficients per aconseguir-ho i d'aquí el paper clau que juga Podem. En aquest sentit, López considera que Podem "pot ser un dels maxims protagonistes del canvi o de la continuïtat de Monràs", conclou el republicà.

Edicions locals