Podem s'allunya de la possible majoria alternativa a l'Ajuntament de Mollet

La formació considera que no hi ha un "projecte de ciutat viable" i veu "molt complicat" entrar amb un mateix govern que Junts per Mollet

Política

Podem s'allunya de la possible majoria alternativa a l'Ajuntament de Mollet
Podem s'allunya de la possible majoria alternativa a l'Ajuntament de Mollet

Podem Mollet, que amb els seus regidors tindria la clau per conformar una possible majoria alternativa al PSC a l'Ajuntament de Mollet, es distancia de la proposta presentada per Ara Mollet d'integrar un govern de 13 juntament amb Mollet en Comú (MEC) i Junts per Mollet.

Després de la reunió mantinguda entre Ara Mollet - ERC i Podem Mollet, la formació lila opina que "encara no s'ha dissenyat un projecte de ciutat que sumi" els quatre partits necessaris i asseguren que encara no han rebut "un projecte de ciutat viable i amb garanties, tan sols una proposta per a un pacte d'investidura", apunten en un comunicat emès aquest dimecres al matí.

Els responsables de Podem creuen que el suport d'aquests 11 regidors –en referència a Ara Mollet, MEC i Junts per Mollet– és "simplement una hipòtesi que fa molt difícil creure que es pugui conformar una majoria alternativa sòlida i amb capacitat de governar de manera responsable Mollet".

Tot i agrair "l'esforç i el reconeixement" a Ara Mollet, el partit lila creu que la "negociació bilateral per la qual ha apostat Ara Mollet" és una conseqüència de la "falta de diàleg i mínima sintonia entre totes les restants". A més, un altre dels esculls que Podem expressa és la coincidència amb Junts per Mollet en un mateix govern. "Veiem molt complicat entrar en un govern al costat del PDeCat, responsable de les retallades socials soferts per la societat catalana".

Podem traslladarà a l'assemblea la informació rebuda per prendre la decisió de manera col·lectiva. En el comunicat, el partit encapçalat per Xavier Buzón reitera que actuen "de manera responsable i coherent amb els nostres objectius, que són per sobre de qualsevol interès partidista, la defensa i millora de les condicions de vida de la gent".

Edicions locals