Cs assegura que només buscarà acords amb partits que no dubtin en defensar la Constitució

El partit taronja presentarà Iván Garrido com a candidat al ple d'investidura de dissabte

Política

Ciutadans Mollet del Vallès (Cs) ha decidit presentar candidatura per al pròxim ple de constitució que se celebrarà aquest dissabte dia 15.

Segons declaracions del candidat a l'Alcaldia per la formació taronja, Iván Garrido, "per respecte als més de 2.000 votants que vam tenir, presentarem candidatura. No considerem que cap altra força pugui representar millor les nostres propostes ".

Garrido ha manifestat que des de les passades eleccions del 26 maig "la nostra formació s'ha reunit amb aquells grups municipals que l'hi han demanat, perquè la nostra intenció és parlar amb tots". I sobre la possibilitat d'arribar a acords, ha recalcat que "el nostre compromís és ferm, únicament estudiarem acords amb partits que no dubtin en la defensa de la constitució".
 
Finalment, el cap de llista de Cs ha explicat que "en aquest mandat tenim reptes molt apassionants a nivell municipal com el nou pla urbanístic de la ciutat així com desafiaments molt importants amb els nacionalistes a l'aguait, per la qual cosa necessitem un ajuntament que salvaguardi la constitució i la unitat d'Espanya".

Edicions locals