Dos joves molletans maten a cops set ànecs després de sortir de la discoteca Bora Bora

El nois de 17 anys han estat denunciats per un delicte de maltractament animal

Societat

Dos joves molletans maten a cops set ànecs després de sortir de la discoteca Bora Bora
Dos joves molletans maten a cops set ànecs després de sortir de la discoteca Bora Bora

La Policia Local de Granollers va identificar diumenge dos joves de 17 anys i veïns de Mollet per haver matat a cops un mínim de set ànecs que hi havia en una bassa del barri de Can Junyent, a Palou, a Granollers.

Segons ha explicat la Policia Local, els fets van passar quan els joves tornaven a peu de la discoteca Bora Bora cap a l’estació de Granollers Centre, al voltant de les sis del matí. Els mateixos veïns van veure en directe l’atac dels joves als ànecs, als quals van clavar puntades de peu i els van saltar a sobre. Els veïns van alertar la Policia Local, que poc després va identificar els autors juntament amb una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Els dos nois van ser traslladats a la comissaria de la Policia Local, on posteriorment van ser lliurats als seus pares. La Policia Local imputa ara als dos nois un delicte de maltractament animal, a més d’amenaces i coaccions per insults contra els veïns de Palou que van recriminar-los l’acció.

El cap de la Policia Local, Lluís Colomer, ha recordat que aquesta no és la primera vegada que els veïns de Can Junyent, el grup de cases del camí Ral que hi ha abans de la carretera Interpolar, pateixen el vandalisme dels joves que van o surten de la discoteca. De fet, fa tot just una setmana alguns joves ja van apedregar i intentar atacar els ànecs coll verds que hi ha a la mateixa bassa, alguns dels quals tenien només pocs mesos de vida. De fet, confirmen des del cos policial, “les baralles i l’incivisme és greu i constant les nits de festa a l’entorn de la discoteca i en el camí que porta fins a l’estació”.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha denunciat diverses vegades els problemes de seguretat i incivisme a la ciutat generats pels clients de la discoteca, en terme de Montornès, i ha reclamat a la Generalitat, que és qui concedeix la llicència, que iniciï l’expedient de tancament de l’establiment.

Edicions locals