Jordi Gallardo se sent 'traït i enganyat' pel seu cessament com a entrenador del CF Mollet UE

La directiva del club ha decidit rescindir el seu contracte només dos dies després de l'ascens

Esports

Jordi Gallardo, mantejat després de dur l'equip a Primera Catalana un any després
Jordi Gallardo, mantejat després de dur l'equip a Primera Catalana un any després | Víctor León

Nil Artiaga

Tot i la bona temporada del CF Mollet UE, culminada amb l’ascens a Primera Catalana com a clausura perfecta de l’any, la directiva del club ha decidit rescindir el contracte del seu entrenador, Jordi Gallardo.

L’entitat ha emès un comunicat en el qual assegura que ha estat “un acord mutu” entre les dues parts. No obstant això, el tècnic barceloní, ho desmenteix i assegura que ell volia seguir i que ara mateix està “enfonsat” per aquesta decisió que no s’esperava aquesta decisió “fulminant”: “Em sento enganyat i traït pel club. Vaig ser citat per una suposada renovació que havia estat pactada un mes enrere, però a la reunió em van dir que no comptaven amb mi”, explica Jordi Gallardo.

El que més li sorprèn al fins fa quatre dies entrenador del Mollet UE és que des de la junta directiva li van comunicar que el 80% dels jugadors no volien que continués dirigint l’equip: “Això és mentida. Poso les mans al foc pels meus jugadors, ja que el vestidor ha estat una família durant tota la temporada”.

Aquest és el motiu principal de la no renovació que segons Gallardo li van explicar des de la directiva del club molletà. “És lamentable que s’utilitzin els jugadors d’aquesta manera. No s'ho mereixen”, afegeix l’entrenador, que creu que la causa del seu cessament és una altra. "Porto 22 anys entrenant i mai m'havia passat una cosa tan vergonyosa com aquesta", conclou Gallardo.

A més, subratlla que si fos per ell, es quedaria molts anys club molletà."Li havia agafat molta estima al club, als jugadors i a l'afició. Estic molt afectat", finalitza.

Pel que fa a la directiva, han assegurat que dilluns atendran els mitjans de comunicació per a donar la seva versió dels fets.

Edicions locals