Els PSC arremet contra l'acord entre Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet

Els socialistes consideren que és un pacte de "perdedors"

Política

Els PSC arremet contra l'acord entre Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet
Els PSC arremet contra l'acord entre Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet

Després que aquest matí, Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet hagin presentat públicament un acord de govern alternatiu, el PSC ha emès un comunicat en què arremet contra aquest pacte que titlla d'"acord de perdedors".

Els socialistes opinen que les tres forces "intenten manipular i pressionar per aconseguir l'Alcaldia" davant el que consideren una "inqüestionable victòria socialista del passat 26 de maig". "Les alcaldies no són plataformes de poder, ni poden ser objectes d’intercanvi de regals entre amistats. L’alcaldia és un lloc de responsabilitat i de confiança que només atorga la ciutadania, i el 26 de maig la ciutadania va dir que volia continuar tenint a Josep Monràs d’alcalde de la ciutat", indiquen en el comunicat.

El PSC critica en especial la postura de Mollet en Comú i la compara amb la que estan duent a terme els comuns a altres ciutats com Barcelona.

El partit assegura que sempre estarà "obert al diàleg i al consens" amb tots aquells que "pensin que la política és quelcom més important i seriós que aquests tripijocs que s’estan produint a la nostra ciutat".

El PSC Mollet presentarà Josep Monràs com a candidat a l’alcaldia de Mollet el proper dissabte i, a partir d'aquest moment, asseguren que tendiran la mà "de nou" a totes aquelles formacions que "tinguin ganes de sumar i de consensuar polítiques en benefici de Mollet, que sempre ha estat i és la nostra prioritat. El PSC ni ha tancat ni tancarà les portes a ningú".

Edicions locals