L'assemblea de Mollet en Comú avala per àmplia majoria l'acord per un govern alternatiu

El pacte van ser aprovat per 35 vots a favor i 2 en contra

Política

L'assemblea de Mollet en Comú ha donat el vistiplau a la proposta de continuar en la línia de l'acord per un govern alternatiu amb ERC-Mes, Mollet en Comú i Junts per Mollet, que hauria de sumar Podem. El pacte i el document d’acord presentat dijous van ser aprovats per 35 vots a favor i 2 en contra.

En l’assemblea, que va aplegar prop de 40 persones, es va fer palès que "l'única possibilitat d’acord que s’ha obert ha estat aquesta suma de quatre formacions, no se n’ha obert cap altra". Així doncs, Mollet en Comú ha avançat en el camí d’explorar i acordar aquesta via, sempre i quan obtingués l’aval de la majoria de l’assemblea.

Així doncs, Mollet En Comú "segueix apostant per un canvi de govern a la ciutat que possibiliti: noves polítiques públiques en favor de la ciutadania molletana; i una nova forma de fer política i governar la ciutat que sigui més plural, dialogant, amb més transparència i participació", apunten en un comunicat.

L'assemblea també va servir per analitzar la campanya electoral i els resultats electorals del 26-M, que la formació considera notables davant "les dificultats a les que s’enfrontava la formació, el marc general complex i l’espai fragmentat".

Edicions locals