Podem es desmarca definitivament del govern alternatiu a Mollet

L'assemblea considera que el projecte d'Ara Mollet, Mollet en Comú i Junts per Mollet és "molt fràgil"

Política

Mollet del Vallès

Podem ha decidit desmarcar-se de l'opció de formar un govern alternatiu al del PSC. L'assemblea decidia aquest dijous a la nit que la formació presentarà Xavier Buzón com a candidat al ple d'investidura d'aquest disssabte.

En un comunicat emès per la formació, Podem Mollet considera que Mollet necessita un canvi "però no a qualsevol preu" i opina que el projecte de govern alternatiu és "molt fràgil, heterogeni i planteja molts dubtes pel que fa a la gestió diària del municipi ".

Podem Mollet veu manca d'"estabilitat i coherència" en un projecte que uneixi "als independentistes d'ERC, la dreta catalana de l'PDeCat i als militants d'ICV i EUIA, que just han estat manifestant-se contra els governs de CiU per les retallades efectuats".

Així doncs, l'assemblea ha decidit presentar i votar el seu candidat Xavier Buzón en el ple d'investidura d'aquest dissabte perquè és "l'única candidatura que garanteix la defensa a ultrança d'una nova forma de fer política i l'única prioritat és l'aplicació de propostes que aportin solucions als problemes quotidians de la gent a Mollet".

L'assemblea deixa oberta la porta a buscar els consensos i acords necessaris per fer realitat punts del seu programa i adverteix que no descarta que en un futur "pugui ser viable una moció de censura si no es donen els acords necessaris amb el govern resultant del dia 15 de juny". En aquest sentit, Podem Mollet posa com a punt d'inflexió la negociació dels pressupostos per a l'any 2020. "Aquí és on s'ha de veure la intenció del govern resultant a aplicar les mesures que planteja el nostre programa". "Serà un punt decisiu per a qualsevol estabilitat al govern resultant del quinze de juny", conclouen.
 

Edicions locals