L’alcalde de Mollet suspèn les relacions institucionals amb l’Ajuntament de Sant Fost

La decisió de Josep Monràs neix després que la candidata del PSC a Sant Fost, María José Sánchez, abandonés el partit per convertir-se en alcaldessa del poble amb els vots d'ERC-JxSF i SF En Comú Podem

Política

María José Sánchez a les escales de l'Ajuntament
María José Sánchez a les escales de l'Ajuntament

Les reaccions davant de la complexa situació que viu Sant Fost després del ple de constitució de l'alcaldia del passat dissabte, no s'han fet esperar. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assenyalat en un comunicat que, "davant dels fets ocorreguts suspèn les relacions institucionals entre els dos ajuntaments".

Monràs tot i acceptar la legalitat del nomenament de la nova alcaldessa de Sant Fost, María José Sánchez, ha volgut deixar palès que "en cap cas es pot acceptar el transfuguisme com a pràctica democràtica i com a vehicle per aconseguir fins pels quals no s’ha estat votat i escollit pels ciutadans i ciutadanes".

Per a Monràs “les relacions institucionals entre ajuntaments s’han de donar en un clima de confiança independentment del color polític que les governa i han d’estar revestides no només de legalitat sinó també de legitimitat democràtica, cosa que en aquests moments creiem que no es dóna a Sant Fost”.

Edicions locals