El barri de Lourdes i el barri de l'estació del Nord viuen les seves festes

Les activitats comencen la tarda de divendres

Cultura

Festes barri de Lourdes 2017
Festes barri de Lourdes 2017

L'Associació de Veïns del Barri de Lourdes ha preparat des de divendres quatre dies de festa sense pausa. Les activitats començaran a la tarda amb una exhibició de Tae-Kwondo a les 19 h.

Seguiran la música de Ian-Vico a les 22 h, la Màgia amb Pep a les 23 h i una estona de música variada des de les 23 h. El dissabte a les 20 h es reprendran les activitats amb música i animació infantil amb Fausty. A les 21 h hi haurà el show Play Back amb la gent gran, a les 23 h el concert de la cantant Mari Pérez i a les 00 h actuarà el grup de flamenc Sincopao. El diumenge les activitats començaran a les 12 h amb un canó d'escuma i seguiran a la nit. A les 21 h serà el torn per al grup rociero de Parets i a les 00 h per a DJ Mike. El dilluns acabaran les festes amb un vermut per a socis a les 12 h, un concurs de paelles a les 15 h, una classe de zumba a les 20 h i sevillanes a les 21.30 h.

La festa de l'Estació del Nord celebra la revetlla de Sant Joan

Coincidint amb la vigília de Sant Joan, l’Associació de Veïns d'Estació del Nord organitza la seva festa de barri al pati de l'escola Sant Jordi. La festa començarà a les 21 h amb un sopar popular en el qual cada veí portarà el seu menjar i beguda. També es podrà gaudir de música ambient, coca i cava.

Edicions locals