L'Ajuntament de Sant Fost lamenta la suspensió de relacions institucionals amb Mollet i demana a Monràs que rectifiqui

L'alcalde de Mollet va anunciar el dimecres que trencava amb Sant Fost després que la cap de llista del PSC abandonés el partit per esdevenir alcaldessa

Política

Ajuntament de Sant Fost
Ajuntament de Sant Fost

El dimecres, el socialista Josep Monràs anunciava que trencava relacions institucionals amb Sant Fost. Un dia després el també alcalde del PSC a la Llagosta, Óscar Sierra, es posicionava en els mateixos termes. Aquest divendres, l'Ajuntament de Sant Fost a tall de contestació, ha expressat el seu "malestar per la decisió presa pel senyor Monràs".

"Creiem que aquest posicionament s'ha pres de forma partidista i no pensant en l'interès dels nostres municipis, ja que entenem, que la prioritat de tots els càrrecs electes és treballar per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes", ha afegit des del nou consistori.

Així mateix han asseverat la seva voluntat de no només tenir una "relació cordial institucional", sinó una "estreta col·laboració per mancomunar recursos i serveis i poder oferir als nostres ciutadans i ciutadanes, uns serveis òptims".

Des de l'Ajuntament s'ha demanat a Monràs que "reconsideri i rectifiqui la seva postura" i s'ha fet palesa la voluntat de col·laboració amb el consistori molletà "independentment del partit que governi". "Tenim l'oportunitat d'encarar nous objectius junts que donin més rellevància a la mancomunitat dins dels nostres municipis en favor dels veïns i veïnes de la comarca", ha conclòs el comunicat de la nova alcaldia.

Edicions locals