Dos intèrprets del Baix Vallès als Premis Butaca

Són Queralt Casasayas i Aitor Galisteo-Rocher

Cultura

Escena d''Una gossa al descampat', amb Casasayas al centre
Escena d''Una gossa al descampat', amb Casasayas al centre

Una montmelonina i un molletà seran presents el pròxim 17 de juliol a la gala dels Premis Butaca del Teatre i Cinema de Catalunya.

Seran l'actriu Queralt Casasayas i l'actor Aitor Galisteo-Rocher, ja que dos projectes en els quals participen han estat seleccionats pel jurat del premi com a finalistes en la categoria de teatre de petit format.

Galisteo-Rocher apareix a l'obra Els ocells de la companyia La Calòrica. La peça és una reflexió mordaç en clau d'humor sobre "el mite de la democràcia" inspirada en l'obra clàssica d'Aristòfanes; la primera comèdia que atacava de cara la democràcia.

Per la seva banda Casasayas actua en l'obra Una gossa en un descampat representada el 2018 a la sala Beckett de Barcelona. La peça narra la història de superació d’una parella que perd un fill quan ella està embarassada de cinc mesos.

Precisament, tots dos intèrprets ja van ser guardonats amb dos premis Butaca el 2017 per l'obra Fairfly, del dramaturg Joan Yago, una comèdia sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora, que va aconseguir els premis a Millor text i Millor espectacle de petit format.

Edicions locals