De Björk a Mozart en un concert de violoncel al Museu Abelló

Pau de Nut interpretant el seu 'Concierto encanto'

Cultura

Museu Abelló
Museu Abelló

La tarda del dijous vinent el Museu Abelló ve carregat d'activitats. El plat fort de la tarda serà a  les 20.30 h.

El Museu Abelló proposa un concert a la terrassa a càrrec. Serà Pau de Nut interpretant el seu Concierto encanto qui amb el violoncel farà sonar un repertori que acull més de quatrecents anys d'història de la música: de John Dowland un artista del segle XVI a la islandesa Björk, des de Mozart fins Lou Reed, de Juan del Encina del segle XV a Radiohead.

Amb tot, la tarda começarà a les 18.30 h amb l'hora del conte al Museu Abelló. L'activitat vol ser un espai de relaxació per als infants d'entre 3 i 10 anys. Organitzat per Kids&Us l'acte ha estat titulat Storytime "Around the world", i pren com a punt de partida els viatges de Joan Abelló als quals actualment hi ha dedicada una exposició. 

Una hora més tard, el museu inaugura la nova intervenció a L'Aparador. Game of Kin és la segona intervenció del cicle Ficcions Urbanes, en què Laboratori de Pensament Únic planteja un joc de ciència-ficció on el futur de la Terra depèn de la relació dels humans amb altres espècies. Game of Kin es podrà visitar a l'espai de L'Aparador fins al 26 de setembre.

Edicions locals