Mor un pilot a les AMV 24 Hores de Catalunya al Circuit

Aurelio Martínez, de l'equip Motocrom#51, va patir un accident divendres durant els entrenaments

Esports

Abans de l'inici de la prova s'ha guardat un minut de silenci en memòria d'Aurelio Martínez
Abans de l'inici de la prova s'ha guardat un minut de silenci en memòria d'Aurelio Martínez | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

El pilot maresmenc Aurelio Martínez va morir divendres després de patir un accident al Circuit Barcelona-Catalunya.

Divendres a la tarda, en el transcurs dels entrenaments qualificatius de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, els equips Team GT Endurance (#30) i Motocrom#51 es van veure involucrats en un accident.

La moto de l’equip 30 va patir una fallada mecànica en plena recta de dalt, prèvia a l’entrada de l’Estadi i a l’alçada de la sortida del RallyCross, impactant sense pilot contra la moto de l’equip Motocrom#51, pilotada per Aurelio Martínez. Segons informen des del Circuit, el pilot va ser immediatament atès per l’equip mèdic del Circuit de Barcelona-Catalunya i posteriorment traslladat a l’Hospital de Granollers. Malauradament, Aurelio Martínez (Alella, 1963) no va superar les lesions de l’accident malgrat els esforços tant del Circuit com de l’Hospital.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, en un comunicat, ha lamentat "profundament" la pèrdua del pilot i ha transmès el seu condol a la seva família, amics i equip.
 
Aquest dissabte a les 10.40h s'ha fet un minut de silenci a la línia de sortida.

Edicions locals